28 Mayıs 2013 Salı

Yeni Header'ım :)

Bir blogger için en önemli şeylerden biri de header olsa gerek :) Çünkü blogun güzel görüntüsünü çok etkiliyor. Ben çok uğraştım bunun için, kendim yapmaya çalıştım bir süre ama bir süre sonra bıraktım uğraşmayı. Tam ümidimi kesmişken tesadüfen çok güzel bir insan tanıdım. Evet o insan Shemellon :)
Kendisi tasarımcı ve biz bloggerlar için headerlar hazırlıyor, hem de ücretsiz, hiç bir karşılık beklemeden..
Kendisiyle e-mail yoluyla irtibata geçtim, ve o da beni kırmadan kısa bir süre içinde hazırladı headerımı. Hem yeni bir başlığa kavuştum, hem de iyi bir insan tanıdım bu vesileyle..
Sevgili blogdaşlar, eğer sizin de böyle bir şeye ihtiyacınız varsa Shemellon 'un sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
DipNot: Benim headerım tam oturmadı blogun boyutlarından dolayı, bir türlü ayarlayamadım. En kısa zamanda düzeltmeye çalışacağım. Sevgiler :)

14 yorum:

  1. Blog'unun bulutlarıyla çok güzel durdu:) Boyutunu da yapmışsın şimdi gayet düzgün duruyor.Bu güzel yazı içinde çok teşekkür ederim. Ben de esile ile çok şeker birini tanıdım. :) Sevgiler..

    Dipnot: yorumların gelmesi için, ayarlar bölümünden kelime doğrulamayı kapatırsan dahiyi olur:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için :)) sayende oldu hepsii :)

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş valla süper bayıldım

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederimmm :)

    YanıtlaSil
  5. Değiştirmişsin. Sanırım çabuk sıkıldın:/

    YanıtlaSil
  6. Ya hayııııır:( sıkılmak değil de bu aralar kendim uğraşıyorum biraz bu işlerle. O yüzden ufak bi deneme yapmıştım , ama hiç olmadı sizinkinin yanında:(rcH~)

    YanıtlaSil
  7. Yaa cok guzel olmus bu header bende istiyorum :) Bana da beklerim canım ...http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş, çok beğendim. Ben de istiyorum şu başlıktaki kategorilerden ama, utanırım beni hiç tanımayan birinden istemeye:(

    YanıtlaSil
  9. Kategorileri http://shemellon.blogspot.com.tr/2013/05/bloglara-ust-menu-nasl-eklenir.html adresindeki yazıdan eklemiştim, bi deneyin, yapamazsanız yardımcı olabilirim hacerdum@hotmail.com mail adresimden :)

    YanıtlaSil